Pensiunea Panoramic Vartop

 

Anunturi

Vartop Arieseni

Despre Vartop

Zona
Fauna

Cazare alte localitati

Cazare Arieseni
Cazare Baile Felix
Cazare Baile 1 Mai
 
Home arrow Cazare
Cazare Arieseni, Vartop, Garda
Cazare > Pensiuni Vartop > Pensiunea Panoramic (Vartop)

Pensiunea Panoramic (loc. Vartop) Pensiuni Cazare Arieseni - Clasificare 3 stele

 • Pensiunea Panoramic
  Pensiunea Panoramic
 • Pensiunea Panoramic
  Pensiunea Panoramic
 • Pensiunea Panoramic
  Pensiunea Panoramic
 • Pensiunea Panoramic
  Pensiunea Panoramic
 • Pensiunea Panoramic
  Pensiunea Panoramic
 • Pensiunea Panoramic
  Pensiunea Panoramic
Web: http://www.pensiuneapanoramic.ro

Tel: 0740 027103, 0741 233700

Adresa: Vartop, jud. Bihor

Pensiunea PANORAMIC vă oferă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare şi odihnă sau de distracţie de neuitat. Este situată în Munţii Apuseni, în localitatea Vârtop, într-un loc pitoresc al zonei Arieşeni. Se află în judeţul Bihor, în imediata apropiere a judeţului Alba, la o altitudine de 1250 m.

Este una dintre cele mai bune zone de schi din ţară, din punct de vedere al duratei medii a sezonului, sporturile de iarnă putând fi practicate din decembrie până în aprilie. Cea mai renumită pârtie de schi din această zonă este pârtia Vârtop, având o lungime totală de aproape 1 000 de metri, cu o diferenţă de altitudine de 200 m, grad de dificultate mediu, beneficiind şi de instalaţie de nocturnă.

Distanţa dintre pensiunea Panoramic şi pârtia de schi Vârtop Arieşeni este de 600 m.

Pensiunea PANORAMIC reprezintă garanţia unei vacanţe perfecte, într-o atmosferă rustică.

Pensiunea dispune de 10 camere cu două paturi sau cu un pat matrimonial, fiecare spaţiu de cazare fiind dotat cu: minibar, televizor LCD color, internet, băi proprii cu duş şi uscător de păr, balcon.

Restaurantul vă aşteaptă cu preparate din bucătăria românească şi din bucătăria internaţionaţională, în regim de mic dejun, demipensiune sau pensiune completă. Este deschis atât pentru turiştii cazaţi la pensiune, cât şi pentru cei dinafară.

Masa poate fi servită şi pe terasă, într-un ambient de vis: înconjurat de brazi, printre veveriţele jucăuşe, respirând aerul curat de munte.

Curtea foarte mare este ideală atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, oferind oaspeţilor un sentiment de libertate. Principala atracţie pentru copiii dumneavoastră este poneiul care îl avem în îngrijire.

Vă puteţi găsi liniştea, relaxându-vă şi la saună sau pe terenul de sport, iar înâlnirile de afaceri le puteţi organiza în sala de conferinţă de care dispunem.

De asemenea, dispunem de parcare proprie, supravegheată video.

Pensiunea noastră este locul potrivit şi pentru organizarea unor întâlniri de afaceri, conferinţe sau team building-uri.

Fie că sunteţi o firmă care doreşte să combine utilul cu plăcutul, fie pur şi simplu doriţi să vă relaxaţi alături de cei dragi, într-un ambient de vis, pensiunea PANORAMIC vă oferă toate facilităţile necesare.

Detalii
Locatie: Vartop
Telefon: 0740 027103, 0741 233700
Distanta pana la partia de schi: 0.6 km
E-mail: rezervari@pensiuneapanoramic.ro
Web: http://www.pensiuneapanoramic.ro

Pensiunea ROck Vartop

Prognoza meteo Vartop

Prognoza meteo
Arieseni Vartop
pe urmatoarele 15 zile.
Click aici
pentru mai multe detalii
despre starea vremii.

Reclame

  
Baile Felix

Vartopi.info recomanda...


Atentie! Acest site fiind de promovare cazare pensiuni Vartop, pensiuni Arieseni, pensiuni Garda, cazare Vartop, toate informatiile, cele despre calitatea serviciilor oferite ne-au fost furnizate de gazde, prin urmare nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea lor. Responsabilitatea revine gazdelor!

Copyright © vartop.info. Powered by Adidan


Pensiunea Panoramic Vartop