Anunturi

Vartop Arieseni

Despre Vartop

Zona
Fauna

Cazare alte localitati

Cazare Arieseni
Cazare Baile Felix
Cazare Baile 1 Mai
 
Home arrow Informatii
Informatii

Salvamont

   In judetul Bihor si la limitele cu judetele Alba si Cluj in cazul accidentelor montane si speologice  actioneaza Serviciul Judetean Salvamont Salvaspeo Bihor. La Partia Vartop ( limita de judet ) intervin si acorda asistenta serviciile judetene din Bihor si Alba.
Serviciul Judetean Salvamont Salvaspeo Bihor are un sediu la Oradea  si unul la Stei unde exista un centru zonal. In ambele locatii functioneaza si  Centrul de informatii Extrem Bihor.
   Informatii  se pot solicita la nr de telefon 0359-436022 sau la adresa de e-mail  Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , Informatii referitoare la activitatea salvamont-salvaspeo in Bihor puteti accesa site-ul www.salvamontbihor.lx.ro  .
 
Numere de alarmare:
 112 Dispeceratul unic de urgente sau 0-SALVAMONT ( 0-725826668 ) Dispeceratul National Salvamont
 
Pensiunea ROck Vartop

Prognoza meteo Vartop

Prognoza meteo
Arieseni Vartop
pe urmatoarele 15 zile.
Click aici
pentru mai multe detalii
despre starea vremii.

Reclame

  
Baile Felix

Vartopi.info recomanda...


Atentie! Acest site fiind de promovare cazare pensiuni Vartop, pensiuni Arieseni, pensiuni Garda, cazare Vartop, toate informatiile, cele despre calitatea serviciilor oferite ne-au fost furnizate de gazde, prin urmare nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea lor. Responsabilitatea revine gazdelor!

Copyright © vartop.info. Powered by Adidan